Oktober 16, 2021

IMBICOM

Tulisanmu Suaraku Suaramu Suara Kita

Lirik Lagu Tresno Sudro

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati
Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu
*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwamu maringke kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi
duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo
tresnaku

Bagikan Yok!
BACA JUGA :   Cara membuat cilok enak
%d blogger menyukai ini: