Oktober 20, 2021

IMBICOM

Tulisanmu Suaraku Suaramu Suara Kita

Lirik Lagu Nitip Kangen

Liwat angin sore,
Titip kangening ati
mung pangapurane, durung biso nemoni
tak suwun slirane, gelem sabar ngenteni
percoyo ‘o sayang, aku ra bakal lali
Kangen…, aku kangen sliramu
rindu…, aku pingin ketemu
Liwat angin sore, titip
kangening ati
mung pangapurane, durung biso nemoni
Padang rembulan, ning pelataran
koyo nggugah, ati kang kasmaran
wanci wis wengi, sansoyo sepi
soyo nggegowo suwunge ati
kanggo sliramu…, sing tak tresnani
Versi: deviana safara

Susah sing tak roso,
Kelingan naliko semono..
Wong loro ngucap janji tresno,
Disekseni indahe cahyone mego..

Sliramu pamit arep lungo,
Titip tresno sing kudu tak jogo..
Welingmu ojo nganti ono wong liyo,
Mbok elus pipiku netes banyune moto..

Reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

Reff:
Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo..

Senajan akeh gudo tresno,
Nanging tresnamu sing utomo..
Aku ra bakal nompo tresno liyo,
Nganti sliramu teko..

Nganti suk kapan nggonmu teko,
Tresnaku ora bakal cidro..
Tresno sing ning njerone dodo,
Tak simpen lan tak jogo
Senajan akeh gudo tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno liyo
Nganti sliramu teko

Bagikan Yok!
BACA JUGA :   Indonesiaku Hari Ini
%d blogger menyukai ini: