Oktober 25, 2021

IMBICOM

Tulisanmu Suaraku Suaramu Suara Kita

Lirik Lagu Lungiting Asmara

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh cah bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho
Nanging lungiting asmoro

Bagikan Yok!
BACA JUGA :   Perbedaan Pandangan Pria Dan Wanita.Simak !!!
%d blogger menyukai ini: