Oktober 19, 2021

IMBICOM

Tulisanmu Suaraku Suaramu Suara Kita

Lirik Lagu Jaket Iki

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu Njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu
**
Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres Nganti podho ra ngerteni
Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki Tresnaku tan soyo ndadi

Bagikan Yok!
BACA JUGA :   PENAMPILAN YANG BERKELEBIHAN DI HADAPAN TUHAN
%d blogger menyukai ini: