Oktober 25, 2021

IMBICOM

Tulisanmu Suaraku Suaramu Suara Kita

Lirik Lagu Cidro

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki
Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Bagikan Yok!
BACA JUGA :   Legenda Jaka Tarub dan Nawang Wulan
%d blogger menyukai ini: